Dropbox, el calaix dels núvols

Dropbox és una aplicació d’allotjament d’arxius gratuïta. Està disponible per a Mac, Linux i Windows. Crea una carpeta en el nostre ordenador i a l’hora fa una còpia a través d’internet de tots els arxius. Permet sincronitzar els postres documents, facilita el treball en equip i no consumeix memòria del nostre ordinador.

Primeres passes: 1) registrar-se al lloc web, 2) descarregar el programa al nostre ordinador (opcionalment a tots els equips que utilitzem: iPhone, iPad, BlackBerry o Android). Un cop descarregat el programa, apareixerà una carpeta de Dropbox al nostre escriptori. Llavors, només cal començar a guardar arxius. El servei és gratuït si l’espai que necessitem no sobrepassa els 2GB. Si volem més espai el podem contractar.

Un dels avantatges de Dropbox és que es poden compartir les carpetes amb usuaris que hem convidat prèviament. Dropbox, a diferència de Google Docs, però, no guarda els canvis dels usuaris en el mateix arxiu, de manera que les modificacions fetes pels usuaris es guarden en arxius separats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada